Retail Interior Design | OLIVINO | delicatessen shop | London | Pierluigi Piu

OLIVINO is a delicatessen shop complementary to the newly open restaurant OLIVOMARE, with which it shares the appealing aubergine coloured shopfront as well as a graphic taste for its interiors design. Of rather small proportions – if one only considers the part of it accessible to customers – this shop is limited within an about 40sqm room facing the public way. On its left side, as to the entrance, a staircase protected by a full height frameless glazed partition leads to the storage located in the basement and is adjacent to a perimetrical wall entirely covered by a cladding finished with a double layer (white and black) of thick opaque laminated plastic on which has been engraved a decorative pattern of variously oriented bottles and glasses, which highlights the predominantly sold product in this shop..........more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive